Kim Nam Gil si-a deschis site-ul oficial!

…japonez! Deci putine sanse sa intelegem ceva, dar TOTUSI a facut ceva si asta este de bine, inseamna ca este „in priza”!

Ooook ahjussi  :-w ai de gand se nu ne mai zambesti tu asa frumos numai prin videoclipuri de vreo 3 minute si sa te pui sa faci un serial de vreo 20 de ore?

 Site-ul il aveti aici !

Anunțuri

2 gânduri despre „Kim Nam Gil si-a deschis site-ul oficial!

  1. E clar…n-a avut succes cu invatarea limbii chineze…asa cum planuise pe perioada indeplinirii serviciului public…iar spre marea China au luat startul in ultimii doi ani o pleiada de mari vedete de la agentia superstarului Bae Yong Joon…e bine si cu Japonia…dar sa vina cu un rol …magnificul Kim !

  2. Ce sa-i faci… limbile straine nu-s de el… se mai intampla… oricum interesul poarta fesul… avand in vedere ca Bad Guy este difuzat pentru a treia sau a patra oara?… in Japonia…. si KNG le era dator japonezilor cu o vizita inca din 2010… acesta s-a gandit sa le faca un cadou….spre dezamagirea celorlalti fani (chinezi in special)…care l-au asteptat timp de 2 ani si care se asteptau ca imediat dupa armata sa-si intre in paine… el a ales sa-si prelungeasca concediul….scuzandu-se ca nu are incredere in fortele lui si ca nu poate inca sa inceapa munca de actor….spre disperarea mea, de asemenea….OMG !…Nam Gil oppa…cat mai ai de gand sa ne fierbi?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s