Kim Nam Gil se gandeste sa fuga… „inapoi”

Si DA! In sfarsit aflam ca Nam Gil se gandeste serios sa ia rolul principal in filmul „Man Running Backwards” (Omul care fuge inapoi (in directie opusa) ), film care este defapt un thriller si o presupusa continuare a lui „Secret”, difuzat in 2009. Sincera sa fiu, as fi dorit sa inceapa un serial. Dar, daca nu se poate, si un film este bun…asa ca incalzire.

(poster „Secret” , 2009)

Insaaaa… cum nimic nu este oficial si se cunosc foarte putine despre acest film nu ne ramane decat sa asteptam pana in luna octombrie cand castul final va fi anuntat si vor incepe filmarile.

Kim… inca nu e tarziu sa te razgandesti si sa iei un serial…

Oricum eu cred ca o sa ma pregastesc urmarind filmul din 2009, in caz ca „Man Running Backwards” chiar va fi continuarea acestuia. Am MARI asteptari de la acest film in caz ca se anunta oficial ca Nam Gil este actorul principal. Deci…nu ne ramane decat sa asteptam!

Reclame

2 gânduri despre „Kim Nam Gil se gandeste sa fuga… „inapoi”

  1. OMOOO! Good news!!! Se pare ca ne-a auzit 🙂
    Poate e mai bine sa inceapa cu un film artistic dupa 2 ani de vacanta. Timpul perfect pentru a gasi un serial cu un plot pe masura talentului lui. Sa vedem…
    Multumim pentru veste, Lila 🙂

  2. potrivit agenției care-l reprezinta pe KIM, Star J Management, filmul este o continuare a filmulului „Secret” din 2009 a regizorului Yoon Jae Goo … si ca exista mari sanse ca acesta sa aiba rolul principal masculin … deci, mult succes caci tare mult au mai asteptat fanii clipa asta …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s